Снимка pixabay44-годишен жител на Марий Ел, Русия, ще бъде изправен пред съд

...
Снимка pixabay44-годишен жител на Марий Ел, Русия, ще бъде изправен пред съд
Коментари Харесай

Насилник отвлече 5-годишно момиче от детска градина в Русия

Снимка pixabay

44-годишен гражданин на Марий Ел, Русия, ще бъде изправен пред съд по обвиняване в похищение и обезчестяване на петгодишно момиче, оповестява Газета.ру. Според следствието през юли 2019 година той е минал край детска градина в нетрезво положение и забелязал деца да играят. Тогава мъжът привлякъл вниманието на петгодишно момиченце и го издърпал над оградата. Предполагаемият нападател отвел детето в близката гора, където го малтретирал и насилвал.

``
реклама

Според управлението на Следствения комитет, всичко се е случило на 16 юли 2019 година в едно от селата на Марий Ел.

Междувременно чиновници на предучилищната институция съобщили на органите на реда, че момичето е изчезнало. Час по-късно обвиненият за закононарушението е арестуван.
Разследващите почнали поредност от инспекции, с цел да потвърдят виновността на локалния гражданин. Така са осъществени две съдебномедицински експертизи, пет генетични, две с пръстови отпечатъци, химическа, трасологична и две психически и психиатрични експертизи.

През август 2019 година Окръжният съд в Иркутск осъди 44-годишен гражданин на Братск за обезчестяване и ликвидиране на деветгодишно момиче.
Тялото на дете с признаци на насилствена гибел е открито единствено 10 дни по-късно в покрайнините на Братск.

За да открият самоличността на килъра, проверяващите обиколили повече от хиляда жилищни здания, гаражи и летни къщи, разпитали над 500 души, в това число родственици и съученици на момичето.

Междувременно 44-годишен таксиметров водач се оказал нападателят. На детектор на лъжата той признал за убийството и посочил мястото на закононарушението. По време на разпита водачът споделил, че в деня на нещастието е примамил деветгодишно момиче в колата си. Според него валяло мощно, а той предложил заслон на ученичката, след което я завел в гаража си.

„ Там той направил полово принуждение против нея. Страхувайки се, че момичето ще опише за случая, мъжът я умъртвил “, споделят от отдела. Нападателят отнесъл натрупа на в покрайнините на града, където го хвърлил в яма и го погребал. В резултат съдът осъдил таксиметровия лидер на 20 години.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР